De WandelDaar

Als “de WandelDaar” werd er regelmatig op facebook gepost. Om te laten zien hoe gevarieerd de wereld van de wandelaar is, en zo mogelijk om mensen een glimlach te bezorgen. Een deel van die foto’s zie je in de slideshow.

Dit deel van de site gaat dan ook over langeafstand wandelen. Van de LAW en SP wandelingen wordt een blog bijgehouden. Meestal met een titel van een lied, maak het kan ook gewoon nergens op slaan. Geen idee hoe dat ontstaat.

Het Trekvogelpad (LAW 2), het Waterliniepad (LAW 17) en Kustpad (5.1 & 5.2)  zijn volledig gelopen. Hier het hele verhaal. Van de streekpaden zijn verhalen over het Utrechtpad (SP13, met twee extra etappes) en het Betuwepad (SP21, nu met prequel en alle struinroutes) te vinden.

De nieuwe uitdagingen zijn Kustpad, deel 5.3 (Nu alleen met de voorbereiding), het Veluwe Zwerfpad (SP16) en het Romeinse Limespad (LAW 16). De laatste twee zijn bijna helemaal gewandeld. Bij het Veluwepad zijn we aan de laatste etappe naar Arnhem, waarna we de extra┬┤s gaan lopen. Van het Romeinse Limespad is Nederland gelopen en hebben we drie aanvullende stedenwandelingen gedaan.

Twee eerder gelopen LAW routes vormen samen het Pieterpad (LAW 9). Die staan in de reissectie van de site, omdat het is gecombineerd met vakantie in eigen land. Maar veel wandelen daarom hier de link.

En er is een link naar de stichting Wandelnet.nl die de langeafstand en streekpaden beheert.