Bundels korte reisverhalen 2012 – 2018

Werken in het buitenland is veel vergaderen. Om toch fit te blijven bestede ik veel tijd aan wandelen tussen het werk door. Om te voorkomen dat het idee zou ontstaan dat ik alleen maar leuke dingen deed zijn de aantekeningen nooit op internet verschenen, maar er zitten best leuke herinneringen bij. Daarom heb ik bedacht dat met ingang van de nieuwe site de afgeronde verhalen worden gepubliceerd naast de echte vakantieverslagen. Met onder andere Australië in 2012. De bundels van 2011 is in de maak.

Ook 2013 was een goed voorbeeld: België, Frankrijk, VS, Oostenrijk en Noorwegen. Toch iets om te onthouden.

2014 was het jaar van veel heen-en-weer rijden naar Brussel en Parijs. Maar ook naar Tokyo en Nieuw Zeeland (en Slowakije en Oostenrijk)

In 2015 waren er 12 trips, maar de twee meest uitgebreide maakten we samen: naar Madrid en Boedapest (met de next generation). In de bundel ook Halifax, Kaapstad en Tokio om maar eens wat te noemen.

Ook 2016 was druk. Samen gingen we naar ons favoriete Berlijn, maar ook naar de kerstmarkt in Bremen. Oja, en Rob was voor het werk weer in D.C., Stockholm, Parijs en Brussel. Over Volkmarsen praten we niet meer. Bourtange daarentegen bevelen we van harte aan, ook al ligt het in Groningen. 

2017 was het laatste drukke reisjaar, met Brussel, Milaan, Parijs, Singapore, Dublin, Birmingham, Kopenhagen en, jawel, Den Haag. Door familieomstandigheden niet altijd even prettig, maar wel weer een wereld van ervaringen.

2018 Was afbouwen, met leuke trips naar Bergen in Noorwegen en Berlijn. Ook zijn er wat kleinere trips naar Brussel en Kortrijk. Die laatste was een prive uitstapje, evenals Budapest met les Prenenz om onze 25 jarige vriendschap te vieren.

En leuk om op terug te kijken.