De WandelDaar

Als “de WandelDaar” wordt er regelmatig op facebook gepost. Om te laten zien hoe gevarieerd de wereld van de wandelaar is, en zo mogelijk om mensen een glimlach te bezorgen. Een deel van die foto’s zie je in de slideshow.

Dit deel van de site gaat dan ook over wandelen, vaak de basis van dagtochten. Van LAW wandelingen wordt een blog bijgehouden. Het Trekvogelpad (LAW 2) is inmiddels helemaal (van Bergen aan Zee tot Enschede) gelopen.

Tussen juni en augustus ’22 werd het Waterliniepad (LAW 17)(Volendam naar Dordrecht) gelopen. Nu met het hele verhaal.

De nieuwe uitdaging wordt het Kustpad 5.1. Met een weinig belovende start. Maar met een nieuw blog: “Vreemde Wegen” – Nu deel 2.

Nu is het Kustpad een rot eind en er is niet altijd een gelegenheid om heen en weer te reizen. Daarom worden in dezelfde periode Streekpaden (SP) gelopen. Het blog over het Utrechtpad, SP13 (met 2 extra etappes) is in zijn geheel beschikbaar. Binnenkort komt ook het eerste deel van het meerjarenproject “Veluwe Zwerfpad” online.

Twee eerder gelopen LAW routes vormen samen het Pieterpad (LAW 9). Die staan in de reis sectie van de site, omdat het is gecombineerd met vakantie in eigen land. Maar veel wandelen daarom hier de link.